Jídelní lístek

08.02.2023


   Polévky

Hovězí vývar s masem a nudlemi /1,3,9,12/40,-
Čočková s párkem /1/40,-
Dršťková /1/40,-
Bramboračka /1,9/40,-


   Denní menu

1Bramboračka
Masové lasagne, obloha
moučník
180,-
2Bramboračka
Smažená treska, bramborová kaše, citron
moučník
180,-
3Bramboračla
Čevabčiči, brambory, hořčice, cibule
moučník
170,-


   Hotová jídla

150Kuřecí steak z vykoštěného stehna zapečený s anglickou slaninou a mozzarelou, steakové hranolky195,-
120Pečené špikované králičí stehno, špenát, bramborové resty170,-
100Kančí výpečky,červené zelí,bramborové knedlíky /1,3/170,-
120Uzený hovězí jazyk, křenová omáčka, houskové knedlíky150,-
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka130,-
120Segedinský guláš, houskové knedlíky130,-
120Znojemská hovězí pečeně, rýže130,-
120Koprová omáčka, hovězí maso, hpouskové knedlíky130,-
120Hovězí guláš, houskové knedlíky /1,3/130,-
120Svíčková na smetaně,houskové knedlíky,terč /1,3,7,9,10/130,-
1/4Pečená kachna,zelí,housk.a bramb.knedlík/1,3,7/180,-
150Vepřové výpečky, bramborové knedlíky, zelí /1,3/130,-


   *

Koprová s vejcem,brambory /1,3,7/130,-
Kuskus s čerstvou zeleninou,parmazán /1,7/130,-


   Saláty

200Šopský75,-


   Pečivo

Chléb /1,3,7/2,-
PŘIJÍMÁME STRAVENKOVÉ KARTY SODEXO,TICKET RESTAURANT.,-


Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 Obiloviny obshující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Web by: R@F software